top of page

ORGON ENERJİSİ VE ORGONİT NEDİR?


Orgonit Nedir?

Gerçekten de Orgonit insanların yada tüm canlı varlıkların EMF (Elektro Manyetik Alan) 'larında faydalı bir değişiklik yapıyor mu?

Bunu anlatabilmek için ilk önce ORGON ENERJİSİ'ni bilmek ve anlamak lazım diye düşünüyorum.

ORGON, ilk olarak 1930'larda Wilhelm Reich tarafından keşfedilen, ezoterik bir enerji veya varsayımsal evrensel yaşam gücü olarak tanımlanan bir kavramdır.

Orgone enerjisini biriktiren araçları ilk icat eden Wilhelm Reich'di.

Orgon enerjisi, Chi, Ki veya Eter ya da Schumann Rezonansı olarak bilinen "Yaşam gücü enerjisi" için Wilhelm Reich tarafından yapılan bir başka yan açıklamadır.

Reich; Orgon Enerjinin, insan ruhsal ve fiziksel koşullarını iyileştirmek için gayet faydalı, içten ve samimi bir enerji ürettiğini belitmiştir.

Orgon aynı zamanda Negatif İyonlar için bir başka isimdir; bu iyonlar, doğanın en saf olduğu yerlerde, şelaleler, okyanus, yemyeşil bitki örtüsü yani doğada bulunan titreşim veya rezonanstır. Orgon Enerji, doğanın rezonansını “taklit eder”.

Gezegenin enerji meridyeni olan doğal Ley Hatları, hayatta kalmamız için muhakkak gereken Negatif İyon veya Orgon Enerjisini üretir. Bunun nedeni Orgone alanında (yaklaşık 6 metre genişliğinde bir Ley Hattı gibi) çok miktarda oksijen bulunmasıdır.

Tüm elektrikli ekipmanlar veya diğer zararlı enerjilerin neden olduğu Elektromanyetik Radyasyon (EMR) alanı, oksijen seviyelerini azaltan zararlı Pozitif İyonlar üretir. Oysa, insan Orgone Enerji'yi aldığında solar plexus'ları boyunca güzel ve sıcak bir enerji hissi yaşayabilir. Bunlar, negatif alanların enerji alanlarımız üzerindeki faydalı etkileridir.

ORGONİTLER

Yeni milennium çağımızda, orgonitlerin holistik iyileşme dönüşümünde popüler ve faydalı birer enerji araçları oldular.

Elektromanyetik enerjileri çevremizde dengelemeleri ile bizlere güçlü bir sağlık etkisi oluşturuyor.

Wilhelm Reich internet çağını görmemiş bir mucit olmasına rağmen, Orgon teorisinin bu gün ki elektrik alanımızla çok ilgili olacağını farketmiştir. Bilgi akışını bin kat arttırmış olan kablosuz devrim, sadece 20 yıl önce var olmayan çevremize büyük miktarlarda 'elektro-mikrop' koydu. Cep telefonları ve wifi, modern yaşamın bir parçası haline geldi ve havaya ve vücudumuza yayınlanan dijital frekansların miktarı günbegün artmaktadır.

Peki bu EMF kirliliğinin sağlığımıza ne gibi etkileri var?

İşte bazı belgelenmiş sağlık etkileri: Stres ve yorgunluk Depresyon Baş ağrısı Uykusuzluk hastalığı Düşünmenin zorluğu (kafa sisi) Zayıflamış Bağışıklık Sistemi DNA değişiklikleri Kanser

ÇÖZÜM Neyse ki, her gün karşı karşıya olduğumuz elektronik stres için bir çözümümüz var:

ORGONİTLER

Hiç bitkin olduğunuzu ve tüm enerjinizin elektromanyetik kirlilik tarafından emildiğini hissettiniz mi?

Örneğin siz bir LAN kablosu kullansanız bile, etrafınızdaki herkes hala WiFi kullanıyor mu?

Etrafınızdaki elektromanyetik kirlilik sadece sizi değil hayvanlarınızı, bitkilerinizi ve hatta evdeki Kristal taşlarınızı bile olumsuz etkiler....

Eskiden benimde aynı problemim vardı. Ama tüm dünyada ev tipi ve ya sanayi tipi olarak kullanılan ve hepimizi koruyacak bir çözüm keşfettim!

ORGON ENERJİSİ ile yapılan ORGONİT'ler:)

ORGONİT, eterik enerjiyi çekmek için (benzeri şekilde Reich'in akümülatörlerine) metal parçacıklar veya tozlar içeren, katalize edilmiş fiberglas reçinesinin bir kalıplara dökülmesidir.

Ayrıca ben enerjiyi daha tutarlı hale getirmek veya Orgonit'in etkilerini arttırmak için karışıma özenle seçilmiş kristaller katıyorum. Gerçi, Orgonit çalışmasının aslı budur!

Orgonit; temelde kendi kendine ve sürekli çalışan, yüksek verimli bir enerji dönüştürme cihazı olarak işlev gören bir maddedir; olumsuz hayat enerjilerini pozitif enerjiye dönüştürür.

Çalışması şöyle olur;

Orgonitteki reçine kristalleri kalıcı sıkıştırarak kristalin içinde bir piezoelektrik etki yaratır; elektrikle polarize olurlar. Bu da Orgonit'in pozitif enerji üreteci olarak daha etkili bir şekilde çalışmasına neden olmaktadır.

Orgon'un ana işlevi, durgun ve negatif enerjiyi temizlemektir. Çok sayıda yararlı etkiye sahiptir. Orgon'nun bazı avantajlarını aşağıda listeledim.

Bunlar dünya genelindeki Orgon kullanıcılarından sağlanan fayda ve bu efektlerin çoğu kendi deneyimlerimle bana iletilen bilgilerdir;

• Fiziksel ve manevi olarak daha iyi hissetmek.

Enerjitıkanıklıkları iyileştikçe ve çevrenizdeki enerji blokajları kalkıp, enerji akışı başladığında, yaşam daha keyifli ve uyumlu hissettirir.

• İlişkiler gelişir

Örneğin, birçok kişi evlerini veya işyerlerini Orgon ile taçlandırdığında ve aileleriyle, iş arkadaşlarıyla olan ilişkilerinin geliştiğini fark ettiler.

• Daha iyi uyku.

Odada Orgon Enerjisi yayan bir "Orgonit" varsa, enerji sorunu olan ortama alışmak biraz zaman alabileceklerinden bazıları uyku sorununu buluyor. Orgon'nun başta uyumanız zorlaştığını fark ederseniz, enerjiye alışana dek yatak odasından uzak tutun. Canlılık kazandırdığı için ilk zamanlarda yatak odasına koymayın.

Uzun vadede, iyi uyumanızı sağlayacaktır. Bir çok kişi benimle kronik uykusuzluğun Orgonit yardımıyla sona erdiğini paylaşmıştır.

• Ruhsal büyüme

Elektromanyetik kirlilik temizlendiğinde ruhsal çalışmalar daha kolaylaşacaktır.

Öyle görünüyor ki Orgonit Elekrro Manyetik Kirliliği kendi başına azaltmıyor, bunun yerine vücudunuzu zararlı etkilerinden koruyor.

.EMF Koruması sağlar

Elektromanyetik radyasyona karşı çok hassas EMF yayan cihazların etrafına daha fazla Orgonit (buzdolabınız, bilgisayarınız, televizyonunuz, saatli radyo, vb.)yerleştirmeniz gerekebilir, ancak birçok insan bana basit bir orgonit ile bile rahatlama hissettiğini yazmıştır.

• Bitki büyümesini hızlandırır

Bu konuda internetteki "Orgone bitki büyüme deneyleri" ne göz atmanızı tavsiye ediyorum.

• Daha temiz su.

Bir Orgon şarj plakasının üzerine koyduğunuz su daha iyi tat verir ve daha sağlıklı hissettirir.

• Atmosferi arındırır.

Dolayısıyla, Orgonit'i EMF kirliliğinden etkilenen kişilere hediye edebilir ve yaşamındaki kalite değişikliklerini keyifle seyredebilirsiniz.

HER ORGONİTİN İÇİNDE İSTEDİĞİNİZ ÖZELLİKLERE GÖRE KRİSTALLER VE METALLER VAR!

*Lapis Lazuli, Kristal Kuvars, Hematit, Sedef, Ametist, Kök Yakut, Kök zümtüt, Akik, Larimar, Tüm çakra taşları, Sodalit, Kedigözü, Kaplan gözü..... ve daha ne isterseniz :) Özel isteklere göre de hazırlıyorum.

Bunun yanı sıra Her Orgonitte muhakkak bulunan Kuvars kristalleri, basınçsal elektriklilik özelliğini sergiler ki bu sayede mekanik enerji (örneğin basınç) elektromanyetik enerjiye dönüştürülebilir, tersi de geçerlidir. Bu da Kuvarsı, kristal telsiz, mikrofon, saat, radyo vericisi gibi araçların yapımında faydalı kılmaktadır.

Şeffaf Kuvars, mineral aleminin açık ara en çok yönlü ve çok boyutlu taşıdır. Üç anahtar özelliği; enerji arttırma, programlanabilir olması ve hafızadır.

*Orgonit'e yine muhakkak eklenilen Çelik, Gümüş, Pirinç ve Bakır metalleri

(içerisindeki bakır Galaxy Spiral; Titreşim arttırıcı özelliği ile frekansınızı yükseltir.)

Kristallerin etrafına sarılan bakır teller, Kristalin enerjisini arttırır.

ORGONİT'lerime

https://www.n11.com/magaza/astroshop

adresinden ulaşabilir, satın alabilirsiniz....

Sormak istedikleriniz için yazmaktan çekinmeyin; seve seve cevap vereceğimden emin olabilirsiniz.

Sevgiler

Gaye Döşer

Cosmic Healing Magister,

Teacher, Therapist

Kaynakça;

www.secretenergy.com

resim; www.quebecorgone.com/orgone-how-it-works


2.767 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page